Over ons

Specialist in hemodialyse en extracorporele behandelingen.

Hemotech Belux werd in 2001 opgericht als Medicole, een specialist in hemodialyse en extracorporele behandelingen. In 2019 werd Medicole overgenomen door Pollet Medical Group, een Belgisch familiebedrijf dat met haar bedrijven wereldwijd actief is in de medische sector.

Eén van die sterke bedrijven is Hemotech een vaste waarde in de Franse markt. Een sterkte waar Pollet Medical Group mee kan uitpakken en een troef voor het zusterbedrijf Medicole. De naam werd omgedoopt tot Hemotech Belux en zorgt zo voor een nog sterkere samenwerking over de grenzen heen. 

Vandaag is Hemotech Belux onderdeel van een internationaal netwerk. We opereren als een kenniscentrum rond hemodialyse met een internationaal product portfolio van topkwaliteit aangevuld met eigen productie in België en Duitsland. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring kan de groep rekenen op gereputeerde Japanse en Duitse partners zoals Nikkiso Medical, Asahi Kasei Medical, Tauropharm, Tauropharm en DWA.

Een sterk productaanbod binnen Hemodialyse is cruciaal, service is onontbeerlijk. Bij Hemotech Belux maken wij graag met service het verschil. Service is de reden van ons bestaan. Uw afdeling kan terugvallen op ons lokaal en flexibel team dankzij de uitgebreide knowhow in ons vakgebied. We organiseren opleidingen voor uw dialyse team en begeleiden u van opstart tot opvolging. We gaan prat op een sterke technische ondersteuning, 24u op 24, 7 dagen op 7. Hemotech Belux, en bij uitbreiding Pollet Medical Group, treedt ook vaak op als consultant voor internationale bedrijven en organisaties. Ons commercieel en applicatie team zijn experts in hun vakgebied en staan u bij met deskundig advies.

We vatten het samen in een internationale belofte: Offering Medical Excellence.

Hoe maken wij voor u het verschil?

Hemotech BeluxOnze diensten

Service is de reden van ons bestaan. Als lokaal en flexibel team maken wij graag het verschil voor onze klanten. We organiseren opleidingen, begeleiden u niet alleen bij de opstart, maar tijdens de volledige looptijd van het contract.

Service

Logistiek

Opleidingen & Knowhow